om oss

Jag som driver butiken heter Annika Påhlsson.
Jag har alltid haft en liten dröm om att ha en alldeles egen butik, där jag säljer fina färgsprakande grejer samtidigt som jag kan använda min kreativitet till att måla och virka och göra säljande miljöer.

Min dröm gick i uppfyllelse i oktober 2011 då jag blev jag den tredje ägaren av butiken prinsar & små sessor!

Jag är utbildad Dekoratör och har många års erfarenhet inom yrket, både som anställd och frilansande. Dessutom har jag god erfarenhet av att driva en butik, då jag under flera år arbetat som butiksansvarig.

Det finns en tanke bakom alla varuinköp jag gör. Jag vill sälja inredningsdetaljer och leksaker med god kvalité samtidigt som det ska vara saker mina ”små kunder” tycker är roliga. Jag lyssnar mer än gärna på kundernas önskningar om vad jag ska köpa in och tar emot beställningar.

Förutom att driva butiken tapetserar och möblerar jag också eftersom färger, prylar, ommöbleringar och att jobba med händerna är bland det bästa jag vet. Jag vill gärna inspirera andra till att med olika medel förnya något därhemma och uppskatta den lilla förändring en fondvägg, en ommålad vägg eller en färgglad ljusslinga i fönstret kan göra.

Själv blir jag inspirerad av loppis fynd, vackra mönster, sprakande färger och av mina två små tjejer som gärna är med när mamma har något nytt projekt på G hemma. Mitt motto är ”att allt går bara man vill” och ofta har det hjälpt mig att komma framåt när det gäller både mindre och större saker i livet!