Tisdag-fredag 11.00-18.00 • lördag 10.00-14.00 • måndag och söndag stängt
Falsterbovägen 39 • Höllviken • 040-457690 •
[email protected]

 

 Hem

  Om Prinsar & små sessor

 

  Bilder från butiken


  Produkter:

    Riddare Pirater
    Prinsessor
    Till mitt rum

    Förvaring
    Böcker

    Gosedjur
    Baby
    Väskor
    Hello Kitty
    Utelek


  Kläder:

    Freoli

    Fablefant

  

  Köp av varor
 
Länk

 

Prinsar och små Sessor startade 4 November 2020 väldigt hastigt och jag hade turen att kunna öppna min butik i Höllvikens vackraste butikslokal. En 150 år gammal fiskestuga som ligger på huvudgatan i vår lilla by.

Jag startade upp lite sakta och har nu ett betydligt större sortiment. Jag har hela tiden försökt lyssna på era önskemål och söker alltid efter det där speciella som inte finns tillgängligt överallt.

Det är det som är kärnan i min butik. Att du som kund ska bli positivt överraskad när du kommer till mig. Hos prinsar och små Sessor hittar du presenter till kalas, till dopet, till babyn, till den nyfödda samt möbler och förvaring.

Jag är en av få butiker i Sverige som fått möjligheten att sälja eventyrkompagniets utklädnadskläder: De är underbara och måste ses.

I juli kommer jag börja sälja kläder till alla er som har barn mellan 2-7år. Även kläderna går hand i hand med leksakerna, de är fantasifulla, färgglada, mjuka och lekfulla.

Min inspiration och glädje till min lilla butik får jag genom mina egna små flickor, deras kompisar och alla underbara barn jag träffar i butiken.

Min vision är att alla ska få vara barn så länge det går, få leka fantasi lekar, och att få vara prinsar och små sessor.

Det är härligt att se att många hittat hit. Alla är välkomna till Prinsar och små Sessor. Stora som små.

Kristina Jensen