Din varukorg är tom
Sök:
Vem kan beställa?
Alla ordrar är välkomna, stora eller små, vi har ingen minigräns.
Du måste vara 18 år när du handlar via nätbutiken. 

Förskottsbetalning
Sätt in pengar på vårt bankgiro 483-1079 efter att du mottagit vår orderbekräftelse. Vi levererar varorna så snart er betalning finns på vårt konto. Om betalning inte skett inom 7 dagar annulleras din order.

KortbetalningDu kan betala med Visa och MasterCard. För kortbetalning tillkommer ingen avgift. Vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med Textalk AB. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpsumman på ditt kort/bankkonto. Ditt kort/konto belastas först i samband med att din beställning bekräftas. Vi lagrar inga kortuppgifter och all hantering av kortinformationen sker via säker SSl kryptering, samt av bankens senaste säkerhetsteknik - du kan känna dig helt säker när du handlar med kort hos oss.
Betalar du med Swedbankkort?
Swedbank har ändrat sina säkerhetskrav vad gäller e-handel och du behöver godkänna dessa för att kunna betala med ditt kort. För mer information kan du gå in på Swedbanks hemsida.


Frakt
En fraktkostnad på minimum 59 kronor tillkommer på priset.
Vissa varor som är stora tunga blir dyrare, ex. 3 kilo kostar 150:-.
Kom ihåg att om du handlar för mer än 1000 kronor skickas ordern till dig fraktfritt.

Vi skickar endast inom Sverige.
 
Leverans
Vi skickar alla våra ordrar med Posten.
Beställer du innan klockan 12.00 går ordern iväg samma dag och du kan ha den redan dagen efter.

Om ordern läggs på en vardag före klockan 12.00 skickas den samma dag. Observera dock att detta gäller om du valt att betala med kort.
Om du väljer förskottsbetalning, dröjer det ett par dagar innan vi ser din insättning.
På lördagar, söndagar och helgdagar tas ordrarna om hand först nästkommande vardag.

Om paketet är skadat ska du anmäla det direkt på utlämningsstället. Om du upptäcker en skada först efter det att du öppnat paketet så kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Det porto som du lägger ut för att skicka paketet i retur till oss ersätter vi dig för samtidigt som vi skickar dig en ny vara.

Orderbekräftelse
När du har gjort färdigt din order kommer du automatiskt att få en orderbekräftelse via mail till den e-postadress du angivit vid beställningen. OBS! Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får någon bekräftelse av oss kan du ha angivit en felaktig adress, var vänlig kontakta oss i så
fall.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagar returrätt och ångerrätt när du handlar hos Prinsar & små Sessor.
Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars returrätt och detta gäller från och med den dag som du tog emot paketet.

Om du bestämmer dig för att du inte vill ha varan står du själv för kostnaden. Vi rekommenderar att du skickar varan som paket så att du kan få ett kvitto på att du skickat den om den inte skulle komma fram till oss.
Vid retur ska du om möjligt använda samma emballage som du mottog varan i.
Om du kan får du gärna skicka med en kopia på den faktura eller kvitto som du mottog tillsammans med varan och ett telefon- eller mobilnummer där vi kan nå dig.
Detta kommer göra behandlingen av din retur mycket lättare och snabbare.
Kom också ihåg att den returnerade varan ska vara i samma skick som när du mottog den.

Reklamation
Du har 14 dagars reklamationsrätt och kan därför klaga på fel och brister som du hittar inom 14 dagar efter det att du mottagit dina varor. Detta kräver dock att felen inte kan skyllas på felaktigt bruk av varan eller annan skadeförvållande åtgärd som medfört felen.

När du returnerar en vara som du har en reklamation på och vår kundservice anser att det är berättigat kommer vi att ersätta dig för de fraktkostnader du har betalat för att skicka tillbaka varan till oss.

Kom ihåg att skicka med en kort beskrivning av vad det är för fel som finns på varan. Om det är möjligt får du gärna också skicka med en kopia på den faktura eller kvitto som du mottog tillsammans med varan och ett telefon- eller mobilnummer där vi kan nå dig. Detta kommer göra behandlingen av din reklamation mycket lättare och snabbare.
Prinsar & Små Sessor | Falsterbovägen 51, 236 51 Höllviken | [email protected]